Доставка та оплата

Відправлення замовленого товару відбувається протягом доби з моменту замовлення та доставляється у будь-які населені пункти України за допомогою “Нової пошти”. Терміни доставки товару, після його замовлення та оформлення, становлять 1-3 робочі дні, залежно від міста призначення.

Доставка товарів здійснюється у відділення Нової пошти або за вказаною Вами адресою кур’єром Нової пошти.

Доставка здійснюється після передоплати на картку Приват банку або післяплатою при отриманні.

!

УВАГА!!!

При отриманні товару у компанії перевізника оглядайте товар у присутності представника. Якщо є якісь претензії на вигляд або не комплекту- Ви показуєте це представнику перевізника “Нової пошти”, телефонуєте з менеджером інтернет магазину “БИТ-БИТ”. Менеджер вирішить це питання і підкаже, що Вам робити в даному випадку. У жодному разі не забирайте цей “поганий товар” додому. Претензії щодо не комплекту або зовнішніх пошкоджень – прийматися не будуть.

!

Доставка великогабаритного товару Душові кабіни, Душові двері, Душові шторки, Душові піддони, Гідромасажні бокси, Гідромасажні ванни, котли, бойлери, кондиціонери, Ванни здійснюється за тарифами компанії перевізника, яку оплачує покупець при отриманні товару.

Способи доставки:

  • 1. Доставка кур’єром по Харкову
    Безкоштовно за вартості замовлення від 1200 грн. Доставка кур’єром по Харкові до 10 кг не великогабаритні товари. Великогабаритні товари доставляються за домовленістю.Тимчасово відсутня
  • 2. Доставка транспортними компаніями по Україні
  •     НОВА ПОШТА Безкоштовно за вартості замовлення від 1200 грн. Відправлення товару здійснюється наступного дня після замовлення.

Оплата товара:

  • Післяплати “Нова Пошта”
  • Послуги Нової пошти з оплати Післяплатою, оплачуються покупцем додатково до суми замовлення 20 грн+2% від суми замовлення
  • Оплата на картку Приват Банку
    При оплаті товару на картку Приват Банку покупцем додатково сплачується до суми замовлення 1% від суми замовлення (послуги банку)
  • Оплата картой Visa, Mastercard – LiqPay
  • Безготівковий розрахунок
    Оплата за рахунком без ПДВ